«Боротьба з наливайками - наша місія»: у Харкові об'єднались три патріотичні організації

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 6 вересня 2016, 12:57
Учасники нової організації "Східна Варта" будуть патрулювати вулиці і допомагати поліції.
«Боротьба з наливайками - наша місія»: у Харкові об'єднались три патріотичні організації

Ярослав Марченко, Максим Копилов и Юрій Бояренко розповіли, чому вирішили об’єднатися.

Юрій Бояренко, представник ГО "Східна Варта", розповів: «На сьогоднішній день ми зрозуміли, що у нас виникла необхідність підтримання порядку на території міста Харкова. Правоохоронні органи не справляються. З цією метою ми і об'єдналися. Ми плануємо всі ці заходи погоджувати з правоохоронними органами".

Максим Копилов, керівник Спілки ветеранів добровольчих батальйонів: «Прийшовши з війни, ми побачили, що наше місто змінилося, стало більше несправедливості, криміналітет підняв голову. Щоб йти і йти далі по букві закону, ми прийняли рішення увійти в конґломерат зі Східньою Вартою. Багато людей вже готові здійснювати патрулювання», - розповів активіст.

Першим районом патрулювання стане Московський. "Ми будемо боротися за справедливість, що б не було наливайок і не було незаконності. Ось приклад - незаконні парковки. Конкретний приклад, коли ми навели порядок в місті», - додав Юрій.

Учасники організації будуть також займатися профілактичною роботою, При цьому вони мають намір керуватися законами України і своїм особистим авторитетом.

comments powered by HyperComments