Обласному онкоцентру виділять 13 мільйонів

Вівторок, 6 вересня 2016, 16:41
З обласного бюджету планується виділити 13 млн.грн. для КЗОЗ «Обласний клінічний онкологічний центр» на заміну джерел іонізуючого випромінювання. Відповідні зміни до бюджету області будуть внесені на найближчій сесії облради.
Обласному онкоцентру виділять 13 мільйонів

Члени постійної комісії з питань бюджету ухвалили винести на розгляд депутатів в ході пленарного засідання сесії обласної ради ряд змін до головного фінансового документу області. 

Проектом рішення депутатам пропонується прийняти до обласного бюджету медичну субвенцію з державного бюджету в розмірі 68,7 млн. грн. Кошти спрямовуються на оплату праці з нарахуваннями та розподіляються між обласним бюджетом (30 млн. грн), бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами з метою медичного обслуговування громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Також планується виділення додаткових коштів на галузь охорони здоров’я – 23 млн. грн, в тому числі:

- придбання витратних матеріалів для проведення ниркової замісної терапії хворим на хронічну ниркову недостатність методом гемодіалізу та перитонеального діалізу в КЗОЗ «Обласний клінічний центр урології і нефрології ім. В.І. Шаповала» - 10 млн. грн.;

- заміна джерел іонізуючого випромінювання КЗОЗ «Обласний клінічний онкологічний центр» - 13 млн.грн.;

- проведення капітального ремонту покрівлі лікувального відділення та відділення променевої терапії КЗОЗ «Обласний клінічний онкологічний центр» - 500 тис.грн.

comments powered by HyperComments