Харківським пільговикам безкоштовно встановлюють лічильники на воду

Четвер, 15 вересня 2016, 15:45
Майже 3 тис. приладів обліку води встановили в Харкові громадянам пільгових категорій.
Харківським пільговикам безкоштовно встановлюють лічильники на воду

Про це повідомила заступник директора Департаменту збуту по роботі з абонентами КП «Харківводоканал» Олена Волочій.

Вона зазначила, що лічильники встановлюють відповідно до міської програми, розробленої з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Програма розрахована на 2016-2020 роки.

Серед категорій населення, які потрапляють під дію програми, - ветерани війни і праці, діти війни, жертви нацистських переслідувань, багатодітні та прийомні сім'ї, реабілітовані громадяни, які стали інвалідами внаслідок репресій і є пенсіонерами.

Фахівці КП «Харківводоканал» проектують, встановлюють і пломбують лічильники. Прилади обліку води для громадян пільгових категорій встановлюються безкоштовно.

«Абоненту потрібно звернутися на підприємство з документами, які підтверджують приналежність людини до пільгової категорії, там же оформлюють і заявку. Пізніше співробітник підприємства телефонує людині і домовляється про час встановлення лічильника», - повідомила Олена Волочій.

За словами робітників КП «Харківводоканал», процес встановлення приладу обліку триває від 1 до 1,5 години, встановлюють лічильники німецького виробництва.

comments powered by HyperComments