Інспектори з благоустрою в Харкові отримали засоби пересування

Четвер, 22 вересня 2016, 17:23
Харківське комунальне підприємство «Благоустрій» отримало нові автомобілі.
Інспектори з благоустрою в Харкові отримали засоби пересування

Презентацію 10-ти нових автоівок влаштували 22 вересня біля Харківської міськради.

Позашляховики на базі «Нива-Шевроле» допоможуть інспекторам у кожному районі міста більш ефективно здійснювати контроль за санітарним станом і дотриманням правил благоустрою. Всі машини оснащені проблисковими маячками жовтого кольору, допоміжним обладнанням, а незабаром в них будуть встановлені ще й відеореєстратори.

«Наші інспектори мають повноваження щодо складання адміністративних протоколів та видачі приписів. Тепер вони зможуть більш оперативно реагувати на всі правопорушення, пов'язані з несанкціонованими звалищами, спалюванням листя, гілок і багатьма іншими порушеннями правил благоустрою. В даний час ми більше уваги приділятимемо контролю за санітарним станом приватного сектора, де є покинуті будинки, ведеться прийом металобрухту, працюють комерційні організації, які не стежать за прилеглою територією», – розповів 
директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.

Інспектор КП «Благоустрій» Артем Вовченко каже, що працювати стало набагато краще:

«Тепер ми влаштовуємо рейди фактично щодня, і кожен екіпаж складає по 3-4 протоколи, а раніше було по два протоколи на тиждень. До цього ми діставалися до потрібних ділянок самі, на маршрутках і міському електротранспорті, зараз же можна багато пересуватися. Якщо раніше ми ходили пішки і без форми, то тепер, коли ми на машині і у форменому одязі, навіть ставлення до нас з боку людей змінилося. Чергувати, особливо в погану погоду, тепер буде набагато краще і простіше», – зазначив інспектор.

Як повідомили в інспекції КП «Благоустрій», цього року вже було складено 515 протоколів про адміністративні правопорушення, видано понад 26,5 тис. приписів на усунення порушень правил благоустрою.

comments powered by HyperComments