Андрій Куликов: «Дитятко» випереджає час у медіатенденціях

П'ятниця, 23 вересня 2016, 15:21
Таку думку висловив співголова журі VIII Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко», медіаексперт Андрій Куликов.
Андрій Куликов: «Дитятко» випереджає час у медіатенденціях

Як підкреслив Андрій Куликов, радіономінація  на телефестивалі «Дитятко» з’явилася два роки тому. І знайти її на подібних медіазаходах дуже складно. Приміром на «KIEV MEDIA WEEK», одній з наймасштабніших медіаподій, така номінація з’явилася лише цього року.

«Найцінніше, що дає телефестиваль «Дитятко», - вважає Андрій Куликов, - змога навчатися. Діти спілкуються з фахівцями високого рівня, програма від фестивалю до фестивалю урізноманітнюється та стає цікавішою».

Коментуючи запитання щодо ймовірності появи телеканалу «Дитятко», Андрій Куликов зазначив, що не бачить у цьому потреби. Оскільки кількість телеканалів в Україні постійно зростає, а їхня якість не поліпшується. Тому доцільнішою буде співпраця  фестивалю з уже діючими телеканалами. 

Говорячи про дитячу кіномову у конкурсних роботах, співголова журі «Дитятка» зазначив, що особливо цінними є ті зразки, де діти безпосередні у своїх висловлюваннях та реакціях, а не намагаються копіювати дорослих у їхніх звичках та кліше.

comments powered by HyperComments