Найшвидший спосіб розвивати Україну - торгувати мізками - Алекс Барт

П'ятниця, 23 вересня 2016, 15:32
Сфера IT є найнадійнішою для інвестицій в Україні. Про це повідомив співзасновник, керуючий партнер Empire State Capital Partners Алекс Барт на Міжнародному економічному форумі, який проходить в Харкові.
Найшвидший спосіб розвивати Україну - торгувати мізками - Алекс Барт

«Я запитав у свого дядька, у що варто вкладати сьогодні гроші: агропромисловість, антикваріат... Мій дядько дав мені пораду: «Торгуй мізками». Це відбувається через провід, немає митниці, немає корупціонерів, податкової інспекції. Сервери можуть перебувати за кордоном, а команда програмістів при необхідності може сісти на літак і вилетіти з країни», - зазначив Алекс Барт.

На даний момент Empire State Capital Partners зібрала близько 20 млн доларів. Це буде фонд, який працює спільно з ізраїльськими та американськими партнерами.
«Whatsapp коштував 16 мільйонів доларів, і його створили «українські мізки», які виїхали за кордон. Одна з найдорожчих агро-компаній коштує 1 мільйон, а комп'ютерна програма - у 16 ​​разів дорожче. Так що найшвидший спосіб розвивати країну - це торгувати мізками», - зазначив А. Барт.

За його словами, вкладаючи 500 тисяч доларів, Empire State Capital Partners планує заробити 5 млн доларів.

comments powered by HyperComments