Харківських кадетів підняли з ліжок задля присяги

Середа, 12 жовтня 2016, 07:11
Ранком 12 жовтня курсантам Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» у Харкові дали команду «Підйом!» задля подальшого шикування на плацу.
Харківських кадетів підняли з ліжок задля присяги

Учні військового ліцею, котрі вступили на навчання до «Кадетського корпусу» цього року, приймуть клятву кадетів.

В ході святкового заходу перед присутніми разом з кадетами виступлять творчі колективи Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Національної академії Національної гвардії України, Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, факультету військової підготовки НТУ «ХПІ» та творчі колективи Харківської області.

Захід відбудеться на плацу гімназії, котра розташована на Полтавському Шляху, 192. Почнеться усе о 10 годині.

Державна гімназія-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» створена в 2013 році. Це державний загальноосвітній навчальний заклад II-III ступенів інтернатного типу з військово-професійною спрямованістю навчання та виховання. У «Кадетському корпусі» навчаються 480 юнаків. Це учні 7, 8, 9 і 10 класів з 20 областей України. У 2016 році здали вступні іспити і продовжили здобуття загальної середньої освіти в кадетських погонах 208 юнаків.

 

comments powered by HyperComments