Піар перших осіб, digital та бізнес-стратегії: чому можна буде навчитися на фестивалі Remarketing у Харкові

Середа, 12 жовтня 2016, 10:08
19 жовтня харків'яни зможуть обговорити свої бізнес-стратегії, почути нові PR-тренди і потестить свою креативність. У всьому цьому їм допоможуть хедлайнери і спікери Remarketing Autumn 2016.
Піар перших осіб, digital та бізнес-стратегії: чому можна буде навчитися на фестивалі Remarketing у Харкові

Головною метою Remarketing Autumn 2016 є створення умов для успішного професійного розвитку фахівців у сфері маркетингових і рекламних комунікацій. Фестиваль передбачає виступи понад 20 спікерів-експертів у різних областях маркетингу. Доповіді спікерів будуть розділені на 3 тематичних потоку: «Стратегічний маркетинг», «Інтернет-маркетинг», «Реклама, PR і дизайн». Хедлайнерами заходу виступлять Ігор Гут, Кирило Чистяков та Сергій Дідковський.

Ігор Гут — керуючий партнер шведського проекту Develop Your Business, засновник DYB business club, PhD, експерт у сфері бізнес-стратегії і маркетингу. Раніше Ігор був директором зі стратегічного розвитку і маркетингу BROCARD Ukraine. Також він є системним дослідником українського бізнесу, членом експертних рад низки українських та міжнародних компаній, входить до складу Несторівської групи (стратегічне бачення України — 2025). На фестивалі Ігор розкриє секрети "Плац-Тингу".

Сергій Дідковський — PR-стратег, співзасновник консалтингової компанії "Ресторанские", керуючий партнер у Fair Finch, у минулому — головний редактор чоловічого журналу XXL Україна. "Піар перших осіб і захист бізнесу від упирів" — тема виступу Сергія на Remarketing.

Кирило Чистяков — володар понад 150 різних нагород у галузі реклами. Коли він почав свою кар'єру з посади копірайтера. Раніше Кирило працював креативним директором Saatchi & Saatchi Ukraine, і саме за його участі був реалізований проект Daily Experiment, який потрапив у шорт-лист Cannes Lions 2016. Зараз він — креативний директор digital-агентства України GRAPE Ukraine. 19 жовтня Кирило розповість чому він не любить digital.

Також в рамках Remarketing Autumn планується проведення майстер-класу від Макса Бурцева, креативного директора ARRIBA!

Квитки на Remarketing Autumn 2016 вже у продажу. Захід буде проходити за адресою: пр. Незалежності, 2, Kharkiv Palace Premier Hotel. Подробиці за телефоном 095 545 15 30

comments powered by HyperComments