Харківський обласний військовий комісаріат направив до українського війська більше 200 офіцерів

П'ятниця, 4 листопада 2016, 12:09
Це один з найкращих показників серед військових комісаріатів нашої держави.
Харківський обласний військовий комісаріат направив до українського війська більше 200 офіцерів

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

З початку 2016 року Харківський обласний військовий комісаріат направив до українського війська більше 2800 контрактників, серед яких більше 200 офіцерів. До кінця року планується направити до військових частин додатково близько 500 контрактників, серед яких більше 100 офіцерів.

Найбільш активно до лав Збройних сил вступали представники Дергачівського, Первомайського, Сахновщанського, Чугуївського та Шевченківського районів.

Зарплатня військовослужбовців сьогодні становить від 7 тис. грн для рядового та сержантського складу та від 10 тис. грн для офіцерського складу. Крім того, перебування в зоні проведення АТО надає право на отримання додаткових виплат від 1,2 тис. грн до 4,2 тис. грн.

Військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, мають право навчатися без відриву від військової служби у вищих військових та інших навчальних закладах.

Гарантована щорічна відпустка для військовослужбовців, які прослужили менше 10 років, - 30 календарних днів. Для тих, хто прослужив від 10 до 15 років, - 35 календарних днів, від 15 до 20 років - 40 календарних днів, понад 20 років - 45 календарних днів.

 

comments powered by HyperComments