Педагоги-новатори продемонструють свої доробки у Харкові

П'ятниця, 18 листопада 2016, 16:08
Завтра, 19 листопада, в Каразінському університеті відбудеться Всеукраїнська конференція «Наука на сцені».
Педагоги-новатори продемонструють свої доробки у Харкові

Про це розповіли у прес-службі університету.

Як повідомляється, основна мета проекту  - передача передового досвіду вчителів в області наукової освіти (предмети природничого циклу: математика, фізика, хімія, біологія, екологія, інформатика, інженерно-технологічні науки), а також проведення спільних семінарів і створення загальної бази даних вчительських інновацій.

Аналогічний цьому європейський фестиваль, в якому беруть участь понад 600 педагогів-новаторів з усього світу, проходить раз на два роки. За півроку до нього кожна країна проводить відбір 10 кращих проектів серед вчителів з кожної області - вони представлятимуть свою країну на міжнародному рівні.

Варто відзначити, що Україна стала членом Світового союзу вчених «Наука на сцені» тільки в червні 2016 року.
І тепер в Каразінському університеті відбудеться перший етап відбору української команди. За місця в команді змагатимуться 25 вчителів з Київської, Харківської, Одеської, Сумської, Вінницької та Донецької областей.

У журі знаходяться міжнародні експерти: професор Девід Фітонбі (Великобританія), доктор Леон Юрчич (Хорватія). Також в журі включені провідні викладачі та вчені з ХНУ, НТУ «ХПІ», педагогічного університету ім. Сковороди.

Захід розпочнеться о 12:00 в колонній залі Північного корпусу університету (пл. Свободи, 6). Робоча мова конференції: англійська.

Як повідомляла "Справжня Варта", президент преміював харківських вчених.

comments powered by HyperComments