Харків`янину на замітку: як змінив маршрут громадський транспорт

Субота, 19 листопада 2016, 09:16
19 листопада у зв`язку з проведенням ремонтних робіт перекрито декілька вулиць у Харкові.
Харків`янину на замітку: як змінив маршрут громадський транспорт

Про це повідомляє прес-служба міськради. 

Так, з 23:30 18 листопада до 20:00 19 листопада перекритий рух транспорту по вул. Кооперативній - на ділянці від пров. Плетнівського до пров. Подільського.

Об'їзд буде організовано по прилеглих вулицях. Рух тролейбусів по ділянці вулиці буде заборонено.

Автобуси об'їжджатимуть закриту ділянку в такий спосіб:

№89е, 119е, 218е (в бік пр. Гагаріна): пл. Конституції - пр. Московський - Гімназична набережна - вул. Вернадського і далі за маршрутом;

№246е (в бік пр. Гагаріна): пл. Павлівська - пров. Банний - переїзд через вул. Університетську - вул. Кузнечна - пров. Лопатинський - пров. Соляниківський - пров. Подільський - вул. Вернадського і далі за маршрутом.

Рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка під час руху у бік вул. Харківських Дивізій - буде заборонено з 8:00 до 21:00 19 листопада.

На час робіт тролейбус №13 курсуватиме так: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - бульвар Богдана Хмельницького - пр. Олександрівський - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - парк «Зустріч».

Нагадаємо також, що рух транспорту по вул. Халтуріна - на ділянці від вул. Шкільної до пров. Халтуріна - буде заборонено з 8:00 до 14:00 19 листопада.

comments powered by HyperComments