На вул. Москалівській - ремонт: схема руху транспорту

Субота, 19 листопада 2016, 06:13
Рух транспорту по вул. Москалівській - на ділянці від вул. Гольдбергівської до вул. Миколи Бажана - буде частково обмежено з 9:00 до 16:00 20, 21 та 22 листопада.
На вул. Москалівській - ремонт: схема руху транспорту

Про це повідомили в Департаменті інфраструктури. Обмеження пов'язано з капітальним ремонтом трамвайних колій.

Рух для об'їзду ділянки буде організовано так:

- на ділянці від вул. Валер'янівської до вул. Основ'янської по смузі руху в бік вул. Гольдбергівської односторонній рух транспорту буде організовано в напрямку вул. Миколи Бажана, а в бік вул. Гольдбергівської - по другорядній дорозі, що проходить уздовж основної проїжджої частини вул. Москалівської;

- на ділянці від вул. Основ'янської до вул. Миколи Бажана двосторонній рух буде організовано по вільній від проведення робіт смузі руху в напрямку вул. Гольдбергівської.

Також в цей час зміниться рух трамваїв, які курсуватимуть наступним чином:

№3: розворотне коло «Залютино» - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгенія Котляра - РК «Південний вокзал»;

№7: РК «Новоселівка» - вул. Миколи Бажана - вул. Москалевський - РК «Новожаново»;

№27: РК «Салтівський» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - вул. Молочна - вул. Гольдбергівска - вул. Москалівська - вул. Конєва - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - РК «Південний вокзал».

Нагадаємо також, що рух транспорту по вул. Халтуріна - на ділянці від вул. Шкільної до пров. Халтуріна - буде заборонено з 8:00 до 14:00 19 листопада.

 

comments powered by HyperComments