Мати-алкоголічка ледь не вбила власну дитину

Середа, 23 листопада 2016, 10:54
Суд вирішит, наскільки вона винна.
Мати-алкоголічка ледь не вбила власну дитину

Бармен відмовився їй налити, бо вона була з немовлям на руках. Дівчині 18, синові Мурату - три роки. Після відмови бармена "мати", яка раніше вже мала судимість за грабіж, кинула свою дитину йому в обличчя.

Маленького Мурата тоді забрала швидка. Обстеження показало, що у хлопчика тріснув череп. Кілька днів немовля провело в інтенсивній терапії

Це сталося біля чергової наливайки.

Саму Беатріс затримали. Їй закидають статтю - «умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень». А це - до восьми років колонії. На суді дівчина виглядає роздратованою. Спілкуватися з пресою не хоче. Та й з суддею - слів не добирає, - відзначают "Налзвичайні новини".

Нагадаємо, що нещодавно Харківської областю прокотилася хвиля масових отруєнь сурогатним алкоголем, який нерідко продається в так званих «наливайках».

«Стосовно «наливайок» ми зіткнулися з круговою порукою, яка, на нашу думку, покривається органами внутрішніх справ, – зазначив Максим Копилов, керівник Союзу ветеранів добровольчих батальйонів. – Кругова порука виглядає дуже просто. Ми діємо згідно із законодавством, з повним правом на це. На відміну від громадських організацій, які не завжди можуть впоратися з цим явищем. Приїжджає патруль поліції, який ми викликаємо. Після чого приїжджає слідча група. Вона має списати фальсифікований товар, вивезти його на експертизу, опечатати приміщення».

Активісти неодноразово проводили рейди в таких точках. Проте там нерідко можна побачити наступну картину: «наливайку» обшукують, опечатують, а наступного дня вона знов працює.

 

comments powered by HyperComments