Харківських журналістів обіцяють преміювати

Середа, 23 листопада 2016, 16:59
В Харківській області обласні депутати ініціювали конкурс журналістських робіт стосовно реалізації реформи місцевого самоврядування і децентралізації.
Харківських журналістів обіцяють преміювати

Про це повідомили в прес-службі облради.

Як стало відомо, конкурс журналістських робіт «Історії успіху громад» проводитиметься серед робіт, розміщених у регіональних та місцевих ЗМІ усіх типів (теле- та радіокомпанії, друковані та онлайн-медіа, шкільні ЗМІ) та форм власності (державної, комунальної, приватної).  До участі будуть допущені матеріали, створені у поточному році, а також ті, що були створені упродовж попереднього року.

У рамках Конкурсу передбачені наступні номінації: «Краща публікація у друкованому ЗМІ»; «Краща онлайн-публікація»; «Кращий радіоматеріал»; «Кращий відеоматеріал»;«Краща публікація у шкільному ЗМІ».

Переможці будуть нагороджені преміями та дипломами. Призовий фонд конкурсу становить:  1 премія – 7 тис. грн., 2 премія – 5 тис. грн., 3 премія – 3 тис. грн. у кожній з номінацій.

Відзначимо, що запровадження конкурсу було обговорено сьогодні  постійною комісією з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації. Депутати рекомендували розгляд цього питання на пленарному засіданні.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 листопада, в Харківській облдерадміністрації пройшов урочистий прийом з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Кращих представників професії відзначили Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради.

За словами начальника Управління масових комунікацій Вікторії Аннопольської, яка вітала медійників від імені ХОДА, цьогоріч найкращих радійників та телевізійників обирали за рекомендаціями представництва Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Харківській області.

«Зараз в цій залі знаходяться кращі фахівці регіону", - відзначила чиновниця.

Від депутатського корпусу представників ЗМІ привітав перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко. Він відзначив значимість роботи журналістів в умовах війни з агресором та вручив відзнаки Харківської обласної ради за вагомий внесок у впровадження новітніх інформаційних технологій, значні трудові здобутки у сфері телекомунікацій і зв’язку та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв`язку.

comments powered by HyperComments