Батьки - з дому, діти - мало не згоріли живцем

Понеділок, 28 листопада 2016, 17:23
Рятувальники врятували двох маленьких дітей на пожежі в Дергачівському районі Харківської області.
Батьки - з дому, діти - мало не згоріли живцем

Подія трапилась 26 листопада о 22:14 в житловому будинку по вул. Поповича, 3 села Лещенки Першими, що щось негаразд, помітили сусіди, які із середини будинку йде густий дим.

Рятувальникам довелось долати десятикілометрову відстань, щоб дістатись з Дергачей до місця події. На момент прибуття, вогнем були охоплені домашні речі та дерев’яні конструктивні елементи будинку на площі близько 60 квадратних метрів.

Під час проведення розвідки рятівниками, були врятовані двоє дітей дівчинка 2015 року народження та хлопчик 2012 року народження, які на момент виникнення загоряння залишились на самоті в одній з кімнат будинку. Вогнеборці локалізували вогонь о 22:56, о 01:09 пожежа була ліквідована повністю.

Як з’ясувалось, увечері мати залишила дітей самих без нагляду вдома та пішла до своїх знайомих, батько дітей знаходився на роботі. З пояснень сусідів було встановлено, що громадянка дана жінка та її чоловік зловживали спиртними напоями. Причина пожежі та збитки встановлюються, повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Діти постраждали також і в ДТП, які трапилися на вихідних: дворічна та 15-річна дівчинка та ще двоє постраждалих доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

26 листопада о 17:45 в районі будинку 16 на проспекті Льва Ландау 32-річний водій автомобіля «ВАЗ» скоїв наїзд на 15-річну дівчину-пішохода. Постраждалу з закритою черепно-мозковою травмою доставлено до медичного закладу.

Того ж дня о 19:10 в районі будинку 198 на вулиці Шевченка сталося зіткнення автомобіля «Хонда» під керуванням 34-річного водія та автомобіля «Ауді», яким керував 24-річний молодик. В результаті пригоди водій автівки «Ауді» та його 26-річна пасажирка з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

О 19:30 на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Молочної автомобіль «ВАЗ» під керуванням 42-річного водія зіткнувся з автомобілем «Хюндай» під керуванням 43-річного чоловіка. Дворічна пасажирка автомобіля «Хюндай» із забиттями доставлена до медичного закладу.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини дорожньо-транспортних пригод, повідомили у відділі комунікацій поліції Харківської області.

Нагадаємо, 23 листопада на вулиці Серповій у Харкові горіла шиномонтажна майстерня. 25 кв. метрів території майстерні пошкоджено. Кримінальне провадження відкрите за ч.2 ст.194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

comments powered by HyperComments