На Зміївщині нетверезий чоловік потрапив під електричку

Понеділок, 28 листопада 2016, 12:52
Вчора, 27 листопада, ввечері, на залізничної станції «Донець» електропотягом «Ізюм-Харків» смертельно травмовано 40-річного жителя села Донець Харківської області.
На Зміївщині нетверезий чоловік потрапив під електричку

Виявилось, що чоловік був нетверезий і переходив залізничну колію в невстановленому місці. Затримка руху електропотягу становила близько 10 хвилин.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, в листопаді на 14 кілометрі 5-кілометрового перегону станції «Ордівка-Нова Водолага» машиніст електропотягу сполученням «Харків-Красноград» смертельно травмував жінку. Нею виявилась 79-річна харків’янка, яка приїхала до свого дачного домоволодіння в село Ордівка.

Зі слів машиніста встановлено, що жінка йшла до залізничного мосту назустріч електропотягу, коли машиніст побачив її, почав подавати звукові сигнали та екстрено гальмувати. Коли жінка побачила електропотяг, притиснулась до загородження залізничного моста, але цього було недостатньо, щоб уникнути зіткнення.

comments powered by HyperComments