На Харківщині - знову смерть від сурогатного алкоголю

Понеділок, 28 листопада 2016, 17:58
Станом на 9:00 28 листопада за результатами судово-медичної експертизи зареєстровано та підтверджено 4 летальних випадки отруєнь метиловим спиртом у Харківській області.
На Харківщині - знову смерть від сурогатного алкоголю

Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в області. Зокрема, зареєстровані випадки: у  Вовчанському районі Харківської області - 3, у м. Харкові – 1 випадок.

Візначимо, що загальна кількість отруєнь фальсифікованим алкоголем у Харківській області становить – 104, із них померли – 57. За даними судово-медичної експертизи в Харківській області метиловий спирт виявлено всього у 54 померлих від отруєнь фальсифікованим алкоголем.

Нагадаємо, що в Харківської області станом на 18 жовтня було зареєстровано нові випадки смертельного отруєння сурогатним алкоголем. За даними Головного управління Держспоживслужби в Харківській області, зареєстровано отруєння в селі Томаховка Вовчанського району (одна людина), в селі Оскол Ізюмського району (двоє), у селищі Високий Харківського району (двоє).

Як повідомили в управлінні, всього у Харківській області сурогатом алкоголю отруїлося 96 осіб, з них померли – 49. В цілому по країні зареєстровано 140 випадків отруєнь фальсифікованим алкоголем, з них смертельних – 63.

 

comments powered by HyperComments