Ми не тільки не забуваємо про злочинців – ми робимо все, щоб вони отримали по заслугах - Олег Ширяєв про Черьомухіна

Четвер, 1 грудня 2016, 17:17
Найзастаріліша, непрацююча і шкідлива система - система "перевертнів у погонах".
Ми не тільки не забуваємо про злочинців – ми робимо все, щоб вони отримали по заслугах - Олег Ширяєв про Черьомухіна

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова ГО "Східний корпус".

"Кругова порука перевертнів, які сидять на своїх посадах з 90-х, не розуміють що їх час минув безповоротно, призвела до того, що навіть в нову, «реформовану» систему повертаються ті, хто пов'язує кримінал і погони. Але є одна важлива відмінність сьогоднішнього дня від вчорашнього – ми всі пам'ятаємо, ми багато знаємо і не дамо зам'яти принципові для міста і країни питання", - сказано в повідомленні. 


Сьогодні ГО "Східний корпус" передала листи-звернення Начальнику головного управління Національної поліції Харківської області Дмитрієву А. А., Начальнику управління СБУ в Харківській області Крицину Е. В., Прокурору Харківської області Данильченко Ю. Б. та інформаційний лист голові Харківської обласної державної адміністрації Світличній Ю. А. про ситуацію з неправомірним перебуванням на службі заступника начальника ГУ НП Черьомухіна Н.П.

"Ми не тільки не забуваємо про злочинців – ми робимо все, щоб вони отримали по заслугах і не паплюжили своїми брудними діяннями честь країни і довіру народу", - підсумував Олег Ширяєв.

comments powered by HyperComments