Офіцери Харківського військкомату передали іграшки хворим дітям

Неділя, 29 січня 2017, 22:42
Харківські військовослужбовці обласного військового комісаріату відвідали малих пацієнтів Харківського обласного дитячого туберкульозного клінічного санаторію.
Офіцери Харківського військкомату передали іграшки хворим дітям

Як передає офіційний сайт Міністерства оборони України, в межах благодійної акції: «Подаруй дитині посмішку» вони презентували дітям іграшки, пригостили різними смаколиками та розповіли про свою службу.

«Напередодні десятки моїх підлеглих проявили ініціативу і зібрали понад сотню іграшок, які залишилися від їхніх вже дорослих дітей, а також придбали товари першої необхідності, фрукти та цукерки, – розповів військовий комісар Харківського ОВК полковник Юрій Калгушкін, – тобто зробили все, аби порадувати хворих хлопчиків та дівчат».

Під час спілкування з юними харків’янами ветерани АТО розповідали про свою службу на Донбасі, показували зразки стрілецької зброї та дозволили приміряти елементи бойового спорядження. Тим часом, військові лікарі провели заняття з надання першої медичної допомоги з використанням виключно підручних засобів.

comments powered by HyperComments