Харківська міськрада виділила кошти на дороги, зарплатню бюджетникам і на уніформу для Нацполіції

Середа, 22 лютого 2017, 17:02
Внесені зміни до бюджету міста на 2017 рік
Харківська міськрада виділила кошти на дороги, зарплатню бюджетникам і на уніформу для Нацполіції

Як повідомила заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету та фінансів Тетяна Таукешева, за рахунок коштів державного бюджету було збільшено обсяг субвенцій на виплату допомоги сім'ям з дітьми (на 260,2 млн грн), забезпечення хворих на цукровий та нецукровий діабет препаратами інсуліну (на 1 млн грн), виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (на 0,6 млн грн), придбання пічного побутового палива і скрапленого газу (на 0,4 млн грн).

Також були розподілені залишки коштів бюджету міста на 1 січня 2017 року.

Як повідомила Тетяна Таукешева, в зв'язку з підвищенням на два тарифних розряди посадових окладів педагогічним працівникам зростання витрат на оплату праці склав 46,8 млн грн.

На капітальний ремонт установ освіти спрямовано 28 млн грн.

Видатки на охорону здоров'я збільшилися на 45,6 млн грн, в тому числі на медичне обладнання і медикаменти - 28 млн грн, капітальний ремонт - 12 млн грн, створення програми «Електронна реєстратура медичних установ міста Харкова» - 5,6 млн грн.

На зміцнення матеріально-технічної бази установ соціального захисту та культури спрямовано 86 млн грн, а на забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам комунальних підприємств міста - 85,3 млн грн.

Видатки на поточний і капітальний ремонт житлового фонду були збільшені на 51,5 млн грн, на реконструкцію, ремонт і утримання об'єктів інженерних тепло- і водокомунікації - на 29,4 млн грн.

На реконструкцію та капітальний ремонт доріг (з урахуванням внутрішньоквартальних) було передбачено 116,8 млн грн, на будівництво терміналу в районі ст. м. «Індустріальна» - 5 млн грн.

На ремонт і реконструкцію трамвайних колій і переїздів, світлофорних об'єктів та пішохідних переходів виділено 131,4 млн грн.

Також на 80,1 млн грн збільшиться сума коштів на придбання спеціальної техніки, сміттєвозів, контейнерів для збирання побутових відходів.

На завершення робіт зі створення центрів адміністративних і соціальних послуг виділено 15,6 млн грн.

Крім того, в бюджеті міста було передбачено кошти на придбання:

- Головному управлінню Національної поліції в Харківській області - уніформи для особового складу (13 млн грн);
- Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області - бойового спорядження, спеціальних захисних костюмів і устаткування (1,7 млн ​​грн);
- управлінню Служби безпеки України в Харківській області - спеціального обладнання для запобігання терористичних актів на території міста Харкова (1,5 млн грн).

Також на відновлення об'єктів польової навчальної матеріально-технічної бази полігону 92-ї окремої механізованої бригади спрямовано 0,2 млн грн, на інформаційне забезпечення Державної фіскальної служби України в Харківській області - 0,8 млн грн.

comments powered by HyperComments