"Замінували" будівлю інститута Академії держуправління на Московському/ Фото, Доповнено 10.45

Вівторок, 18 квітня 2017, 10:03
Поліцейські евакуюють персонал та студентів
"Замінували" будівлю інститута Академії держуправління на Московському/ Фото, Доповнено 10.45

Повідомлення про вибухівку надійшло до поліції о 7:50.

На проспект Московський, 75 виїхали працівники вибухотехнічного управління обласної поліції, слідчо-оперативна група Московського відділу поліції.

Проводиться огляд території та евакуація громадян, - повідомили у ГУНП.

Доповнено 10.45.

Як згодом повідомили поліцейські, інформація про замінування інституту в Харкові не підтвердилась.

Як раніше писала «Справжня Варта», раніше "замінували" уночі територію заводу на на пр. Московському, 299  Працівники вибухотехнічного управління обласної поліції оглянули 250 м. кв. території. Евакуація громадян не проводилась. Жодних вибухових пристроїв та вибухово-небезпечних речовин не виявлено, - повідомили у ГУНП.

Нагадаємо, що до цього  у Харкові одночасно "замінували" суди, прокуратуру і навіть приватний будинок у будівлях Шевченківського району Харкова та в Зміївському, Харківському, Дергачівському районах області .

Як повідомили у поліції, жодних вибухових речовин не виявлено.

Також поліція зловила "мінера" супермаркету "Клас". Раніше не судимий безробітний чоловік, маючи намір, спрямований на порушення функціонування громадських закладів торгівлі, зателефонував до оператора служби «102» та повідомив про закладення вибухівки в одному з місцевих супермаркетів, розташованому на проспекті Московському.

comments powered by HyperComments