Горів гаражний кооператив «Поршень»

Середа, 3 травня 2017, 14:33
Згорів Ford Sierra в одному з боксів
Горів гаражний кооператив «Поршень»

Впритул до боксу, де виникла пожежа, знаходились ще такі гаражі. Від високої температури металеві конструкції боксів почали деформуватись. Одночасно із гасінням пожежі рятувальники стали на захист інших гаражних приміщень, завдяки чому вдалось запобігти поширенню вогню на весь гаражний комплекс та врятувати автомобілі з сусідніх боксі, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Також постраждав чоловік 1975 року народження. Бригадою швидкої допомоги його було госпіталізовано до опікового центру з опіками рук та обличчя І-ІІ ступенів.

Повідомлення про пожежу у гаражному кооперативі «Поршень», що розташований по вулиці Бучми, 11 надійшло 1 травня о 12:28.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Основі мало не згоріли гаражі. Подія сталася 12 березня о 15-й неподалік двоповерхівки по вул. Сохора, 8 Основ’янського району міста Харкова.

Раніше один гараж горів, а власник сусіднього гаражу надишався тим чадом і помер. Пожежа сталася в гаражі на вулиці Комбайнівська-15, Новобаварського району міста Харкова.

comments powered by HyperComments