Громадськість зацікавилась сімейними зв'язками колишнього керівника Червоноградської та Харківської РДА

Понеділок, 15 травня 2017, 14:36
Йдеться про ДП «Східний експертно-технічний центр», яке до Революції Гідності в 2014 році очолював колишній голова Красноградської і Харківської РДА, колишній член КПРС, 69-річний Микола Денисенко
Громадськість зацікавилась сімейними зв'язками колишнього керівника Червоноградської та Харківської РДА

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише екс-депутат харківської міськради, громадський активіст Дмитро Маринін, - повідомляє "Восточный Дозор. Городской сайт".

Але після призначення в 2015-му році Головою державної служби України з питань праці молодого керівника Романа Чернеги, Микола Денисенко несподівано повернувся на держпідприємство в статусі 1-го заступника директора Центру. Практично одночасно син Миколи Михайловича - Костянтин Миколайович Денисенко - приходить на посаду 1-го заступника Головного управління Держпраці в Харківській області.

У тому ж 2015 році кандидатом в депутати Харківської обласної ради від партії «Опозиційний блок» на місцевих виборах зареєструвалася Денисенко Світлана Григорівна 1977 року народження. (невістка Миколи Михайловича). У графі «місце роботи» у кандидата було зазначено: начальник відділу кадрів ДП ​​«Східний експертно-технічний центр».

«Прямо сімейний підряд« охоронців праці »імені комуністичної партії і оппоблока!», - резюмує Дмитро Маринін, вказуючи на зв'язок «дружній сімейки» з колишнім головою Апеляційного господарського суду, депутатом обласної ради від Оппоблока Василем Кухарем.

Екс-депутат міськради звернувся до керівника СБУ в Харківській області Андрію Носач і прокурору Харківської області Юрію Данильченко з проханням «серйозно вникнути в ситуацію» на державному підприємстві і провести всебічну та детальну перевірку ДП.

comments powered by HyperComments