Харківським студентам покажуть модель відповідального лідерства

Юлія Гуш  |  Середа, 14 червня 2017, 16:41
У Харкові відбудеться освітній захід під назвою «УАЛ Форум: відповідальне лідерство», який об'єднає юних активістів та українських лідерів
Харківським студентам покажуть модель відповідального лідерства

Захід має на меті показати активній молоді приклади моделі відповідального лідерства у сфері медіа, політиці, освіті, бізнесі, благодійності, культурі та міжнаціональних відносинах.

«Є розуміння і впевненість в тому, що майбутнє і сьогодення нашої країни залежить від молоді, – розповів Анатолій Бабічев, заступник голови, керівник апарату ХОДА, – саме молодь повинна сьогодні брати відповідальність за ситуацію в нашій країні. Дуже приємно, що цього року саме в Харкові почала працювати Українська академія лідерства. Саме харківський підрозділ, де у нас займається молодь з усіх куточків України. Приємно, що це сприяє комунікації між різними регіонами».

Захід, організований Українською академією лідерства, передбачає проведення панельних дискусій в таких лінійках, як «Освіта», «Політика та влада», «Бізнес», «Громадська діяльність та благодійність», «Медіа» та «Міжнародні відносини».

«Наші студенти в процесі навчання обрали лідерів та запросили їх для того, щоб ті поділилися своїм баченням моделі відповідального лідерства – як в своїй сфері, так і в особистому житті, – зазначила Ірина Тулякова, менеджер УАЛ, – наші студенти мають нагоду спілкуватися з видатними українцями, з лідерами думок. Ми вирішили, що дуже важливо поділитися цим досвідом з іншими учнями та студентами. Активною молоддю, якій це цікаво».

На захід були запрошені експерти з різних регіонів України, які вже досягли успіхів у своїй галузі та готові ділитися власним досвідом з іншими: «Саме ці люди змінили нас та дали поштовх для подальшого розвитку, – розповів Максим Мацюк, студентський менеджер форуму, – ми впевнені, що вони допоможуть нам розвиватися. Наприклад, в лінійці «Громадська діяльність» буде Алім Алієв, засновник ініціативи «Крим SOS» та правозахисник... В сферу «Культура та мистецтво» ми запрошуємо Віктора Зотова, архітектора, засновника фестивалю Connection. Запрошуємо і Володимира Бєглова, співзасновника «Radio Skovoroda» та «The Ukrainian», проекту, присвяченого українцям та їх побуту».

Форум «Відповідальне лідерство» відбудеться 20 червня в головному корпусі ХНУ ім. В.Н. Каразіна. Учасники заходу зможуть обрати ті напрямки, які їм найбільш до вподоби. Взяти участь у форумі можуть всі охочі.

comments powered by HyperComments