По Московському сьогодні нормально не проїхати

Субота, 24 червня 2017, 07:02
Продовжується реконструкція проспекту
По Московському сьогодні нормально не проїхати

Рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від пр. Петра Григоренка до пр. Льва Ландау при русі в бік вул. Енергетичної, буде заборонений з 8:30 до 24:00 24 червня, - повідомляє «Справжня Варта»

На цей період двосторонній рух транспорту буде організований смугою зустрічного напрямку.

З 8:30 до 24:00 24 червня також буде заборонений рух тролейбусів по пр. Московському, на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка під час руху в бік пр. Льва Ландау.

У зв'язку з цим рух тролейбуса №13 буде організований наступним чином: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького - пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау - пр. Московський - вул. Броненосця «Потьомкін» - ст. м. «Захисників України» - вул. Броненосця «Потьомкін» - пр. Московський - вул. Харківських Дивізій - парк «Зустріч».

Як раніше писала «Справжня Варта», на місяць перекрито рух на перехресті Клочківська - проспект Перемоги - з 8:00 23 червня до 22:00 23 липня .

Об'їзд закритої ділянки буде організовано наступним чином: вул. Клочківська (на ділянці від вул. Лялі Убийвовк до вул. Котельниківської - двосторонній рух по парній стороні вулиці) - пр. Перемоги (на ділянці від вул. Клочківської до вул. Армійський - двосторонній рух по кожній з проїжджих частин проспекту).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments