"Чоловік зайшов у воду та зник". Нещасний випадок під час купання

Понеділок, 3 липня 2017, 17:43
Поліція перевіряє цей нещасний випадок
"Чоловік зайшов у воду та зник". Нещасний випадок під час купання

Він стався 2 липня увечорі  в річці Сіверський Донець поблизу села Нижній Бішкінь, - повідомляє «Справжня Варта»

Про потонулого повідомив поліцейських його приятель. Зі слів очевидців, чоловік зайшов у воду та зник.

Правоохоронці вилучили речі потонулого, які знаходились на березі річки, та проінформували про подію рятувально-водолазну службу ДСНС. Через деякий час водолази виявили тіло чоловіка на дні річки Сіверський Донець.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

За даними місцевої ДСНС, на водоймах Харківщини протягом тижня потонуло 3 людей, серед яких 1 дитина. Події трапились у Барвінківському, Чугуївському та Красноградському районах області. Зокрема у місцевому ставку в с. Кам’яна Яруга Чугуївського району було виявлено і піднято на поверхню тіло загиблого хлопчика, 2009 року народження. За попередніми даними він пішов купатися на пляж і не повернувся.

Крім того, у Богодухівському та Ізюмському районах, трапилось ще 2 нещасних випадки на водних об’єктах, де виявлено 2 тіла загиблих людей. Наразі по даним фактам тривають відповідні експертизи та слідчі дії з метою встановлення об’єктивної причини загибелі.

Згідно статистичних даних з початку року підтверджено загибель на воді 8-ми осіб.

Як раніше писала «Справжня Варта», 8-річний хлопчик купався у місцевому пруду і раптово зник. За заявою жінки, що була поруч, тіло дитини знайшли неподалік від берегу,

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments