По Харкову покотилася "епідемія" загоряння легковиків

Вівторок, 12 вересня 2017, 12:16
Автівки починають горіти як під час руху, так і на стоянках на вулицях і біля житлових будинків, у дворах
По Харкову покотилася "епідемія" загоряння легковиків

Якщо у першому випадку це трапляється, переважно, через якісь технічні несправності, частіше за все, у моторі, то в інших випадках можливий і умисний підпал, - повідомляє «Справжня Варта»

11 вересня у Харкові сталося 2 пожежі в автомобілях, котрі рухались проїзними частинами. Перша з них трапилась о 08:32 на мосту «Магомета Караєва» на вул. Полтавський Шлях. Під час руху загорівся моторний відсік позашляховика «Opel Frontera», 1994 року випуску. Власник авто швидко, ще до прибуття рятувальників, загасив вогонь за допомогою вогнегасника.

Другий випадок стався о 19:18 на проспекті Льва Ландау навпроти будинку № 149. Там також під час руху зайнявся моторний відсік легковика «Audi А-6». Рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини локалізували вогонь на площі півметра квадратних о 19:36, повністю ліквідували його – о 20:21.

Вночі 12 вересня о 03:03 також сталася пожежа в автомобілі, але вже на парковці у дворі житлового будинку за адресою: м. Харків, вул. Новоолександрівська, 54а, корп. 6. Там горів моторний відсік та салон автомобілю «Audi Q7» на площі 5 кв.м. Від дії відкритого полум’я постраждали ще 2 машини: «Volkswagen Transporter T5» та «Nissan Tiida». Бійці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини прибули до місця пригоди вже о 03:10, локалізували пожежу о 03:14 та ліквідували о 03:40.

Наразі встановленням причин виникнення пожеж займаються правоохоронні органи, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  на проспекті Перемоги згоріла автівка/ Фото.

Вогонь встиг охопити лише моторний відсік BMW 730 2006 року випуску, але на фото видно, що пробито лобове скло.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments