За останній тиждень зафіксовано 169 випадків пожеж та надзвичайних подій

Понеділок, 27 листопада 2017, 16:06
З 20 по 27 листопада рятувальниками було здійснено 169 виїздів для ліквідації загорянь та надзвичайних подій.
За останній тиждень зафіксовано 169 випадків пожеж та надзвичайних подій

За останній тиждень, з 20 по 27 листопада підрозділи Харківського гарнізону ДСНС здійснили 169 виїздів для ліквідації пожеж та надзвичайних подій. 55 разів вони виїжджали для ліквідації пожеж та загорянь, 27 – для допомоги населенню та на ДТП, 13– для розмінування боєприпасів часів Другої світової, 6 – заради здійснення чергування і ще 68 – з інших причин.

Під час пожеж загнули чотири людини, а ще двоє людей були травмовані. На місці виникнення надзвичайних ситуацій загинула одна людина і ще двоє отримали травми. Рятувальник завдяки своїм оперативним діям змогли врятувати двохлюдей. Крім того, вони евакуювали десять осіб під час ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій.

Піротехніки за останній тиждень зробили тринадцять виїздів для розмінування застарілих боєприпасів часів Другої світової. Вони розмінували та знешкодили 157 вибухонебезпечних предметів, серед яких 151 артснаряд і 6 мінометних мін.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно пожежники ліквідували вогонь в гаражних боксах. Пожежа на території приватного домоволодіння. Тоді загорілися легкові автомобілі в гаражних боксах. Коли рятувальники прибули на місце, вогнем були охоплені моторні відсіки та салони автомобілів «Dewoo Lanos», «Seat» та «Scoda Octavia».

comments powered by HyperComments