У Харкові сталася аварія, в якій загинув велосипедист

Субота, 7 липня 2018, 14:31
ДТП сталося вчора, 6 липня близько 18:00 на проспекті Незалежності у Шевченківському районі.
У Харкові сталася аварія, в якій загинув велосипедист

За попередніми даними, 58-річна водійка «Toyota» наїхала на хлопця, який рухався на велосипеді, повідомили в Харківській поліції. Велосипедист внаслідок аварії опинився тяжкому та непритомному стані. Його було доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої невідкладної медичної допомоги. Хлопець так і не прийшов до тями. Згодом він помер. 

Даний інцидент був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

Ще одна аварія за участі велосипедиста сталася у Немишлянському районі. Внаслідок ДТП 44-річний чоловік залишився з легкими тілесними ушкодженнями. Йому надали медичну допомогу, після чого він попрямував додому. Аварія сталася вчора, 6 липня, близько 18:00 на проспекті Олександрівському. 

Згідно попереднім даним, водій вантажного автомобілю «MAN» зачепив велосипедиста. Потерпілого було доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої невідкладної медичної допомоги. Стан здоров’я 44-річного чоловіка визнали задовільним, після огляду його відпустили додому. 

Інформацію про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

comments powered by HyperComments