Бунт в’язнів у харківської колонії: для придушення застосували спецзасоби

Четвер, 9 січня 2020, 10:21
В Олексіївській виправной колонії №25 з 8 січня посилюється охорона, нагляд за засудженими, здійснюються інші додаткові режимні заходи.
Бунт в’язнів у харківської колонії: для придушення застосували спецзасоби

Про це повідомили у прес-службі Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України.

За наявною оперативною інформацією група засуджених негативної спрямованості, які відбувають покарання у державній установі «Олексіївська виправна колонія (№ 25)», найближчим часом планували здійснити заходи, спрямовані на вчинення групових протиправних дій з боку засуджених, дестабілізацію оперативної обстановки у вказаній установі, в тому числі за допомогою криміналітету з волі, а також окремих зв’язаних з криміналітетом так званих громадських та правозахисних організацій.

8 січня з метою виявлення та вилучення заборонених для використання засудженими предметів, виробів і речей, а також виявлення ознак вчинення інших протиправних дій та злочинів, в установі було організовано та проведено загальний обшук із залученням додаткових сил і засобів з інших установ міжрегіонального управління, у т.ч. груп швидкого реагування та територіального воєнізованого формування.

В ході проведення обшуку було виявлено та вилучено ряд заборонених предметів, у т.ч. три мобільних телефони», - йдеться у повідомленні.

На теперішній час стан оперативної обстановки в державній установі «Олексіївська виправна колонія (№25)» задовільний та керований адміністрацією.

Адміністрація ДКВС України, підпорядковані їй органи та установи будуть миттєво та відповідно реагувати на прояви та намагання дестабілізувати оперативну обстановку.

comments powered by HyperComments