Ярославський про Кернеса: ми будували і будуватимемо Харків

Вівторок, 11 лютого 2020, 17:37
Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський сказав, що врегулювання конфлікту між ним і мером Харкова Геннадієм Кернесом піде на користь місту.
Ярославський про Кернеса: ми будували і будуватимемо Харків

Про це Ярославський розповів під час спілкування з журналістами в кулуарах стратегічної зустрічі «Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування», яка відбулася в Києві за участю вищого керівництва країни.

«Наше мирне вирішення питань не пов'язано з будівництвом, - сказав Ярославський, відповідаючи на питання журналістів, чи пов'язано врегулювання особистих питань з мером Харкова Геннадієм Кернесом з анонсованими Ярославським бізнес-проектами в Харкові. - Я вам скажу так: за час скандалу з ним кожен з нас побудував чимало. Він побудував проспект, а я побудував готель, стадіон та аеропорт. А в хороших відносинах ми взагалі перевернемо весь Харків. Це було питання відновлення простих хороших людських взаємин», - пояснив бізнесмен.

Ярославський додав, що у нього немає бажання займатися політикою, оскільки основну увагу він приділяє своєму бізнесу: «Я знайшов стратегічного партнера для себе, озвучувати поки не буду цю компанію. Це відома компанія, ми готові з ними освоювати новий напрямок для DCH - дорожнє будівництво. Це близько 100-300 км нового дорожнього покриття», - розповів президент групи DCH про одне з нових напрямків свого бізнесу.

«Журналісти завжди звертають увагу на політичний і бізнес-плани. У мене немає ніяких політичних планів», - підсумував Ярославський.

Як відомо, останнім часом між відомим бізнесменом і мером Харкова встановилися нормальні відносини. Зокрема, Геннадій Кернес побував на новорічній вечірці Ярославського в Kharkiv Palace Hotel 5 *.

«У нас були особисті питання один до одного, ми їх закрили. Ніяких ситуативних речей, як журналісти піднімали ці питання. Це наші особисті взаємини, ми їх закрили. Не треба шукати ніяких чорних кішок в темній кімнаті. Тим більше що ніякої ні кішки, ні мишки тут немає», - прокоментував раніше Ярославський новорічний візит Кернеса.

comments powered by HyperComments