У Харківській області влада зайнята більш важливими справами, ніж турбота про людей – Світлична

Середа, 5 серпня 2020, 11:18
У Харківській області погіршується рівень життя, люди не відчувають впевненості в завтрашньому дні.
У Харківській області влада зайнята більш важливими справами, ніж турбота про людей – Світлична

Про це народний депутат України Юлія Світлична написала на своїй сторінці в Facebook після спілкування з жителями Краснограда і Кегичівки.

Останнім часом депутат відвідує з робочими поїздками райони Харківщини, де спілкується з аграріями, підприємцями, головами сільрад. За її словами, вона почула багато різних і складних питань і найголовніший: що буде завтра?

«Люди хочуть відчувати турботу держави і мати впевненість в гідному завтра. Їм так обіцяли. Роботу, гідну зарплату, доступ до якісної освіти та медицини, а підприємцям - підтримку, зважену податкову політику і розумне ставлення до товаровиробника. Люди дійсно стурбовані і мають справедливі запитання до влади. Рівень життя погіршується, а комунікація між людьми і владою повністю втрачена. Напевно, зайняті важливішими справами... Люди терпіти довго не будуть», - написала вона.

Як повідомляє харківський телеканал Р1, жителі Лозівського району звернулися до Юлії Світличної з проханням про допомогу у вирішенні наболілих питань. Серед питань, з якими найчастіше звертаються люди до народного депутата - робота закладів шкільної та позашкільної освіти в новому навчальному році. Також жителів району дуже турбує питання скасування рейсів приміських електричок і істотного подорожчання вартості проїзду. Нагадаємо, 27 липня Юлія Світлична відвідала з робочою поїздкою Коломак Харківської області. Під час поїздки вона поспілкувалася з громадою Коломаку і обговорила нагальні проблеми району. Крім того, під час розмови було піднято питання земельної реформи.

23 липня Юлія Світлична провела зустріч з представниками Золочівської ОТГ, метою якої стало обговорення проблем району, які потребують оперативної та професійної підтримки влади.

comments powered by HyperComments