У російському місті Саратов перекинувся і загорівся навантажений бензовоз. Внаслідок цього повністю або частково згоріли 40 автомобілів

П'ятниця, 8 квітня 2011, 15:20
В результаті спалаху бензину, що почав витікати, повністю або частково згоріли 40 автомобілів, 19 машин згоріли повністю, близько 20 постраждали. Тяжкі опіки отримали троє людей.
У російському місті Саратов перекинувся і загорівся навантажений бензовоз. Внаслідок цього повністю або частково згоріли 40 автомобілів

Повідомлення про пожежу надійшло в МНС з ГУВС у п'ятницю, 8 квітня о 05:30 ранку за московським часом (04:30 за київським).

За даними головного управління МНС Росії Саратовської області, бензовоз врізався в стовп і впав на бік. У результаті аварії бензин залив кілька машин, що стояли на найближчій автостоянці.

"Водій бензовозу, що перевозив 20 тонн бензину, на вулиці Шехурдіна не впорався з керуванням. У результаті бензовоз врізався в стовп і перекинувся, після чого сталося загоряння. Вогонь дійшов до станції шиномонтажу, де від вогню постраждали два шиномонтажника і один працівник переговорної" , - сказав представник прес-служби. За іншими даними, постраждали двоє робітників і водій бензовозу.

Повідомляється, що на вікнах шиномонтажу стояли ґрати, тому робітники не могли вибратися з будівлі самостійно. Пожежники виламали ґрати і врятували людей, передавши потім для госпіталізації співробітникам швидкої допомоги.

Постраждалі були доставлені у лікарню Саратова з опіками різного ступеня тяжкості. Один з робітників, 36-річний саратовець, знаходиться зараз в реанімації в стані опікового шоку з 40% опіків обличчя та тіла. У нього обпечене обличчя, тулуб, нижні кінцівки. У другого робочого шиномонтажу, 23-річного жителя Саратова, обпечені кисті рук і передня поверхня тіла (6% опіків).

За інформацією МОЗ, серйозно постраждав і 41-річний водій бензовозу: у нього обпечено 8% поверхні тіла: обличчя, кисті рук, нижні кінцівки. Стан усіх трьох постраждалих лікарі опікового центру оцінюють як важкий.

Площа спалаху склала 300 квадратних метрів. Пожежі був привласнений третій, підвищений, номер. На місці НП працювали дев'ять одиниць техніки і 30 пожежників. Також у районі інциденту розпочала роботу оперативна група, яка зайнялася з'ясування причин і обставин події.
 

comments powered by HyperComments