На Харківщині затриманий «колекціонер», який зібрав цілий арсенал

Четвер, 4 вересня 2014, 15:38
У жителя прикордонного села Огурцово Вовчанського району Харківської області правоохоронці виявили міномет, кулемети, різні види рушниць, міни та гранати.
На Харківщині затриманий «колекціонер», який зібрав цілий арсенал

Напередодні місцеві правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що вказана особа незаконно зберігає вдома значний збройовий арсенал.  Згодом виявилося, що 37-річний чоловік зберігав різноманітну кількість небезпечних предметів у власному помешканні.

Під час проведення санкціонованого обшуку за адресою мешкання підозрюваного, у нього було виявлено та вилучено: міномет, кулемет "Дегтярьова", дві гвинтівки та одну рушницю, кулемет «Максим», багато частин від різного виду зброї, протитанкову та протипіхотну міни, а також чотири ручні гранати.

Усе це, наразі, направлено до експертів – криміналістів для проведення відповідного дослідження. Чоловік повідомив працівникам міліції, що давно захоплюється зброєю, тому вирішив зібрати власну колекцію з різних зразків зброї та боєприпасів.

За вказаним фактом слідчими органами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

comments powered by HyperComments