У харків'янина знайшли "домашню плантацію" конопель

Субота, 18 жовтня 2014, 11:18
Співробітники сектора кримінального розшуку Фрунзенського райвідділу Харкова викрили 26-річного харків'янина. Як передає кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВД в Харківській області, під час проведення слідчих дій за відкритим кримінальним провадженням ч.2 ст. 194 (умисне знищення або ушкодження майна) Кримінального кодексу України правоохоронці знайшли "домашню плантацію" хлопця.
У харків'янина знайшли "домашню плантацію" конопель

 

Міліціонери виявили в підсобному приміщенні будинку підозрюваного 11 кущів дурман-трави і підготовлені для вживання коноплі у висушеному і подрібненому стані, приблизно вагою 30 грамів.

Після проведення експертизи вирішуватиметься питання про оголошення підозри в скоєнні вказаного злочину.

- Слідчим  Фрунзенського РО за фактом події було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снодійного маку або конопель) Кримінального кодексу України, - розповів заступник начальника  Фрунзенського РО полковник міліції Сергій Волобуєв. - Тому зловмисникові доведеться нести відповідальність за здійснення двох правопорушень. Максимальне покарання передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

Слідчі дії тривають.

comments powered by HyperComments