У Лозовій затримали вуличного грабіжника з Харкова

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 11:19
У Лозівському районі Харківської області затримали харків'янина, який пограбував жінку.
У Лозовій затримали вуличного грабіжника з Харкова

 

Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, в міліцію із заявою про грабіж звернулася 48-річна жінка. Вона розповіла, що біля під'їзду будинку, в якому вона мешкає, на неї напав невідомий і зірвав золотий ланцюжок з хрестиком.

"Працівники міліції відпрацювали місця масового скупчення людей, опитали перехожих. Допомогу в пошуках надало те, що постраждала детально описала зовнішність грабіжника. В результаті проведеної роботи співробітникам міліції вдалося затримати підозрюваного на залізничному вокзалі міста Лозова – він намагався втекти в Харків", - розповіли в пресс-службі.

Виявилось, що зловмисник - раніше судимий харків'янин -приїхав в Лозову і ходив по вулицях міста у пошуках легкої наживи. Недалеко від центрального ринку помітив жінку і став її переслідувати. А коли жертва прийшла до під'їзду, підбіг ззаду, схопив її за шию і зірвав ланцюжок зхрестиком.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошено про підозру в скоєнні кримінального злочину і обраний запобіжний захід - утримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі строком до 6 років.

comments powered by HyperComments