У Куп’янську затримали чоловіка, який крав деталі залізничних колій

Четвер, 27 листопада 2014, 12:15
На станції Куп’янськ Південної залізниці міліція затримала 43-річного жителя Харківської області за крадіжку деталей верхньої будови шляху.
У Куп’янську затримали чоловіка, який крав деталі залізничних колій

Як передає корреспондент  "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби МВС на Південній залізниці, за фактом крадіжки було відкрито кримінальне провадження за ч. 1ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Як стало відомо, житель міста Вовчанськ Харківської області 21 листопада на перегоні "Вовчанськ - Нежеголь" демонтував із залізничної колії більше 20 клемних болтів у зборі.

За словами підозрюваного, крадені деталі він планував здати в пункт прийому металів і заробити грошей.Свої дії чоловік пояснив тим, що нині не має постійного місця роботи і знаходиться в скрутному матеріальному становищі.

Проведена технічна експертиза показала, що своїми діями чоловік порушив нормальну роботу залізниці, що могло призвести до сходу рухомого складу з рейок або до інших тяжких наслідків.

"Чоловікові доведеться відповідати не лише за здійснення крадіжки, а ще і за ушкодження шляхів сполучення (ч. 1 ст. 277 УК України). Згідно з чинним законодавством, за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років", - відзначив начальник лінійного відділу на ст. Куп’янськ Валерій Скляр.

comments powered by HyperComments