Смертельна аварія на проспекті Тракторобудівників

Четвер, 25 серпня 2016, 19:15
Двоє людей загинули в ДТП на Салтівці
Смертельна аварія на проспекті Тракторобудівників

Сьогодні около 10:10 на вулиці Тракторобудівників 1, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Фіат и Рено.
В результаті ДТП, загинули жінка і чоловік - пасажири автомобіля Fiat.
Як повідомили в управлінні превентивної діяльності Головного управління Нацполіціі в Харківській області, 43-річний водій автомобіля Renault, який знаходився в нетверезому стані, 48-річний водій Fiat і два його пасажира (20-річна дівчина і 32-річний хлопець) доставлені в лікарню.

Як уточнили в поліції, автомобіль Renault в'їхав в спочатку ВАЗ 2110, який рухався у попутному напрямку, а потім виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Fiat.

За словами керівника відділу управління превентивної діяльності головного управління Національної Поліції в Харківській Області Олега Никоненко, автомобіль Renault Fluence під керуванням 43-річного водія, рухався по проспекту Тракторобудівників з боку вулиці Немишлянська. Він виїхав на зустрічну смугу руху, допустив дотичне зіткнення з ВАЗ-2110, який рухався у попутному напрямку, і врізався в автомобіль Fiat Doblo, який їхав по «зустрічній».

Як повідомив "МедіаПорту" Олег Никоненко, сумний підсумок ДТП: «В результаті зіткнення двоє пасажирів Fiat, чоловік (58 роки народження) і жінка (. 61 р.н.), на місці загинули. Водій Renault, водій Fiat і два пасажири Fiat знаходяться в лікарні. За інформацією з лікарні, водій Renault - П'яний. Травми важкі: у водія Renault - перелом ноги, ЗЧМТ, струс, шоковий стан, у водія Fiat - перелом двох ніг, шоковий стан. У постраждалої пасажирки Fiat - переломи руки і ноги, шоковий стан, у чоловіка-пасажира Fiat - перелом лівої гомілки, травми грудної клітини»

comments powered by HyperComments