Поліцейський розкрив таємницю вбивства Цукермана

Четвер, 25 серпня 2016, 19:40
Сержант Прічіпойда розповів хто і навіщо застрелив жителя Кривого озера, але стверджує, що поліцейські Цукермана не били
Поліцейський розкрив таємницю вбивства Цукермана

Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера сержант поліції Олександр Прічіпойда в суді визнав, що його колега стріляв в загиблого Олександра Цукерман.
Про це затриманий заявив в ході судового засідання з обрання йому запобіжного заходу, передають Новости-N. За словами Прічіпойди, коли він з колегами приїхав на виклик, Цукерман погнався за ними з лопатою. Поліцейські стали тікати, і в цей момент Прічіпойда почув три постріли. За його словами, в Цукермана стріляв сержант Денис Ляхвацькій.

Також, за словами Прічіпойди, поліцейські не били Цукерман. Нібито тілесні ушкодження у нього були вже тоді, коли правоохоронці приїхали на виклик. Нагадаємо, що прокуратура клопотала про обрання Прічіпойде запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб. Однак адвокат затриманого наполягав на домашній арешт. Також захисник просив призначити мінімальну суму застави. На даний момент суддя попрямував в дорадчу кімнату для ухвалення рішення. Сьогодні оберуть запобіжний захід також старшому лейтенанту поліції Миколі Хоменко та сержанту поліції Денису Ляхвацкому. Як повідомлялося раніше, в ніч на 24 серпня в Кривоозерському районі Миколаївської області під час затримання поліцейськими помер 32-річний чоловік. Як стверджують в поліції, який помер пручався, тому поліцейські застосували "заходи фізичного впливу та наручники". У прес-службі прокуратури Миколаївської області повідомили, що 24 серпня в Кривому Озері майже 200 місцевих жителів пікетували прокуратуру і райвідділ поліції в зв'язку із загибеллю чоловіка, який помер під час затримання поліцейськими.

comments powered by HyperComments