На похороні відомого авторитета «Льохи Краснодонського» затримано нинішніх та колишніх «смотрящих» з окупованих міст

Вівторок, 30 серпня 2016, 10:05
Поліцейські влаштували «гарячий прийом» «злодіям у законі», які прибули до Святогірську зі всієї України та країн СНД на поховання відомого авторитета «Льохи Краснодонського».
На похороні відомого авторитета «Льохи Краснодонського» затримано нинішніх та колишніх «смотрящих» з окупованих міст

Про це повідомляє прес-служба Головного Управління Національної поліції в Донецькій області.

На цей час до поліцейського відділку доставлені більше 100 чоловік, вилучено зброю та наркотики, - сказано в повідомленні.

За оперативною інформацією, 28 серпня до Донеччини мали приїхати більше 300 кримінальних авторитетів з кількох країн на поховання одного зі своїх представників, донецького "злодія у законі" Олексія Сальникова («Льохи Краснодонського»), який помер від передозування наркотиками.

Силами спецпідрозділу та кримінальної поліції ГУНП в Донецькій області, спільно з представниками СБУ було організовано ретельну перевірку осіб та транспорту на в’їзді до Слов’янського району.

Від очікуваних 300 чоловік до Донеччини прибула лише половина гостей. 

Серед присутніх вже ідентифіковано деяких відомих злодіїв, нинішніх та колишніх «смотрящих» з окупованих міст. Поліцейські відпрацьовують їх зв’язки з представниками незаконних збройних формувань та можливі канали співпраці з терористами.

comments powered by HyperComments