У Харкові затримали чоловіка, який напав на школярку на Олексіївці

Четвер, 13 жовтня 2016, 09:36
Зловмисник, який напав на 15-річну дівчину під час пробіжки у лісосмузі, заарештований.
У Харкові затримали чоловіка, який напав на школярку на Олексіївці

Нагадаємо, 15-річна дівчина прийшла в лісосмугу, розташовану неподалік від будинку на проспекті Перемоги, на пробіжку. Коли поверталася додому стежкою в лісосмузі, до неї підбіг невідомий чоловік, на вигляд близько 60 років, і з невстановлених причин ударив її ножем. 

Жертві вдалося втекти і отримати своєчасну медичну допомогу. Як з'ясувалося в ході слідства, це другий напад підозрюваного на людей в Олексіївському житловому масиві.
У середині вересня серед білого дня злодій пограбував жінку. Він підійшов до своєї жертви і вдарив її по голові. Коли жінка втратила свідомість — схопив її речі і втік. 

У лютому 2016 чоловік повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання 12 останніх років. Він має кілька судимостей за вчинення корисливих злочинів, зґвалтування та заподіяння тілесних ушкоджень. Наразі слідчі дії тривають. 

Зараз чоловікові інкримінують вчинення злочинів за ч. 3 ст. 15 год. 1 ст. 115 і ч. 2 ст. 186 КК України (незакінчений замах на вбивство і грабіж, поєднаний з насильством). 
Максимальна санкція статей передбачає до 15 років позбавлення волі. 

Харківська місцева прокуратура №1 домоглася в Дзержинському районному суді Харкова запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без права внесення застави для 50-річного зловмисника, який підозрюється в спробі вбити 15-річну дівчинку і пограбування жінки.

comments powered by HyperComments