На Харківщині безробітний поглумився над могилою

Четвер, 24 листопада 2016, 14:29
Зловмисник вкрав дві труби та продав їх.
На Харківщині безробітний поглумився над могилою

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

За інформацією правоохоронців, до них звернувся мешканець села Уди золочівського району області, який розповів, що невідомі особи пошкодили на цвинтарі могилу його родича. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний безробітний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Як з’ясувалося під час досудового розслідування, зловмисник, відсунувши пам’ятник на цвинтарі, витягнув звідти дві металеві труби. Після чого продав викрадене, а гроші витратив на продукти харчування.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, житель Харківської області разом з товаришем з Полтавської попалися під час проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів Краснокутського відділення поліції спільно зі співробітниками СБУ на крадіжці дизеля з Сахалінського родовища.

 

 

comments powered by HyperComments