Харківські правоохоронці затримали серійних автокрадіїв

П'ятниця, 25 листопада 2016, 19:23
Правоохоронці затримали двох молодиків за скоєння більше 10 злочинів на території Харківського району
Харківські правоохоронці затримали серійних автокрадіїв

На рахунку зловмисників чотри заволодіння транспортними засобами та 10 крадіжок, повідомляють в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області. Викрили молодиків працівники карного розшуку Харківського відділу поліції.

Заяви від постраждалих стали надходити в поліцію з липня поточного року. Провівши низку оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили осіб, причетних до скоєння злочинів. Ними виявилися 17-річний та 21-річний мешканці селища Бистре, один з яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Хлопці зізналися у скоєному і розповіли, що викрадали автівки вітчизняного виробництва. В подальшому розбирали на запчастини та продавали, а грошові кошти ділили навпіл.

Під час досудового розслідування поліцейські довели причетність підозрюваних ще до 10 крадіжок з автомобілів. Загальна сума збитків, завданих зловмисниками, на даний час встановлюється.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України: за ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч.2 ст.185 (крадіжка).

Молодикам вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Максимальне покарання – до 8 років позбавлення волі. Слідство триває.

comments powered by HyperComments