"Душевно посиділи": чоловік - мертвий, жінка - в психлікарні

Понеділок, 28 листопада 2016, 15:19
В минулу неділю, 27 листопада, трагедією закінчилась вечірка в одному з будинків на проспекті Тракторобудівників в Харкові.
"Душевно посиділи": чоловік - мертвий, жінка - в психлікарні

Близько 13:00 з'явилась інформація, що в квартирі знаходиться тіло 53-річного чоловіка. Коли поліцейські прибули за на місце, їм довелось рятували 51-річну жінку від спроби самогубства. Вона намагалася вистрибнути з вікна 8 поверху. Під час огляду квартири, поліцейські виявили тіло загиблого.

Зі слів жінки стало відомо, що 24 жовтня вони з чоловіком розпивали спиртні напої та посварилися. Почали битися, в результаті чого співмешканець отримав ножове поранення в область грудної клітини.

Жінку доставлено до обласної клінічної психіатричної лікарні №3.

Після збору первинних матеріалів слідчим буде внесена інформація про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають та проводяться необхідні експертизи, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, у Вовчанському районі Харківської області 39-річний чоловік потрапив до лікарні з численними тілесним ушкодженнями. Правоохоронці затримали 40-річного зловмисника. Останній нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Встановлено, що підозрюваний разом з 39-річним товаришем вживали спиртні напої. Раптово між ними виникла сварка. В результаті 40-річний гість наніс потерпілому удари дерев’яною ніжкою від стільця та забрав мобільний телефон. Після чого зник з місця злочину.

comments powered by HyperComments