На вул. Целіноградській від рук іноземців постраждали троє жінок

Вівторок, 29 листопада 2016, 07:45
В Харкові на Олексіївці 27 листопада близько 23:00 "під гарячу руку" потрапили декілька жінок, які вимушені були звернутись до лікарні.
На вул. Целіноградській від рук іноземців постраждали троє жінок

Невідомі без усіляких на то причин нападали на перехожих, які зустрічалися на їх шляху. В результаті три постраждалі змушені були звернулися до лікарні. Після надання медичної допомоги вони були відпущені додому, їх життю нічого не загрожує.

Чоловіки були затримані та доставлені до районного відділу поліції. Троє молодиків виявилися іноземними студентами.

Факт події зареєстрований до Журналу єдиного обліку правопорушень. Триває перевірка, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, на початку листопада виникла бійка між 26-річними громадянами іншої держави через борги. Повідомлення про конфлікт поступив до чергової частини Немишлянського відділення поліції ввечері 16 листопада. Призвідник бійки прийшов до квартири потерпілого і став вимагати повернути борг. Словесний конфлікт переріс у бійку. Зі слів потерпілого, він вибіг з квартири та почав кликати на допомогу, а коли повернувся, виявив відсутність опонента та своїх особистих речей. У нього зник мобільник, ноутбук та барсетка з документами.

 

comments powered by HyperComments