На вул. Старошишківській - кримінальна сімейна драма

Понеділок, 28 листопада 2016, 14:39
У Київському районі міста Харкова сталася трагедія за участі матері та сина.
На вул. Старошишківській - кримінальна сімейна драма

Як стало відомо, на минулих вихідних в одній з квартир на вулиці Старошишківській знайшли тіло 50-річної жінки з численними різаними ранами.

Правоохоронці знайшли вбивцю. Ним виявися 20-річний син загиблої, який проживав разом з нею. При затриманні він опору не чинив та зізнався у скоєнні тяжкого злочину. Мотиви свого вчинку підозрюваний не пояснює.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі строком до 15 років.

Громадянину повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, краснокутський вбивця може отримати 10 років позбавлення волі. Як повідомлялося, біля одного з кафе у с. Пахомівка Краснокутського району він затіяв сварку з відвідувачами. 26-річний парубок намагався припинити сварку.. Він тільки встиг сказати: "Хлопці, не сваріться", як підозрюваний вдарив його кілька разів кулаком в обличчя. Від отриманих травм хлопець помер на місці.

Також нещодавно у Харківській області ще один напад лозівської розбійної групи закінчився зухвалим вбивством старенької жінки.

comments powered by HyperComments