У Харкові спіймали транспортну злодійку

Вівторок, 29 листопада 2016, 06:58
У Слобідському районі Харкова стався днями в одній з маршруток неприємний інцидент.
У Харкові спіймали транспортну злодійку

Коли жінка вийшла з транспорту, то виявила відсутність мобільного телефону. Потерпіла негайно звернулася з відповідною заявою до правоохоронців.

За скоєння цього злочину затримали раніше неодноразово судиму за аналогічні злочини 38-річну жінку. Підозрювана не стала заперечувати своєї провини. Речові докази вилучені.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Наразі перевіряється причетність підозрюваної до скоєння аналогічних злочинів в інших районах міста, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, правоохоронці затримали двох молодиків за скоєння більше 10 злочинів на території Харківського району. На рахунку зловмисників чотри заволодіння транспортними засобами та 10 крадіжок, повідомляють в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області. Викрили молодиків працівники карного розшуку Харківського відділу поліції.

Заяви від постраждалих стали надходити в поліцію з липня поточного року. Провівши низку оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили осіб, причетних до скоєння злочинів. Ними виявилися 17-річний та 21-річний мешканці селища Бистре, один з яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

 

 

comments powered by HyperComments