29-річний хлопець з Нової Баварії "гоп-стопив" на вулицях та крав металеві вироби

Вівторок, 29 листопада 2016, 12:03
Зловмисника засуджено до 4,5 років позбавлення волі.
29-річний хлопець з Нової Баварії "гоп-стопив" на вулицях та крав металеві вироби

Вироком Жовтневого районного суду Харкова він визнан винним за двома статтями Кримінального кодексу України за ч.2 ст.186, ч.2,ч.3 ст.185 КК України (грабіж, крадіжка).

"Так, на початку поточного року чоловік, застосовуючи фізичне насильство, заволодів мобільним телефоном неповнолітнього хлопця. Через тиждень витягнув телефон з кишені куртки чоловіка, який стояв у черзі. Навесні попросив у перехожого мобільний, щоб здійснити важливий дзвінок, та втік з телефоном", - розповів заступник керівника місцевої прокуратури №2 Владислав Грюк.

Крім того, влітку зловмисник вчинив крадіжку металевих виробів, поєднану із проникненням на територію приватного домоволодіння.
Підозрюваний перебував у розшуку. Після затримання суд за клопотанням прокуратури застосував до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, - повідомила прес-служба прокуратури області
Нагадаємо, що раніше Харківська місцева прокуратура №2 спільно з управлінням захисту економіки в Харківській області ДЗЕ НПУ та СБУ в області викрила під час одержання неправомірної вигоди 35-річного родича співробітника наркологічного диспансеру.
comments powered by HyperComments