На Метробудівників щось вибухнуло в пакеті: подробиці

Вівторок, 29 листопада 2016, 14:07
Людина, яка його знайшла, отримала чисельні рвані рани лівої кисті, чисельні осколкові поранення обличчя, осколкові поранення передньої черевної стінки.
На Метробудівників щось вибухнуло в пакеті: подробиці

Зі слів постраждалого, чоловіка, 1980 року народження, він знайшов на вул. Метробудівників, що у Харкові, пакет, в якому був сріблястий предмет. При спробі розібрати його стався вибух і спалах. Пораненого доставлено до відділення політравми Харківської лікарні швидкої допомоги.

За попередньою інформацією Національної поліції, знайдений предмет міг бути запалом від гранати. Підрозділи ДСНС до реагування на дану подію не залучались.

Зважаючи на те, що наразі небезпека виникнення надзвичайних подій соціального характеру є актуальною, Головне управління ДСНС України у Харківській області звертається до громадян з проханням бути пильними у разі виявлення небезпечного, невідомого, або підозрілого предмету та негайно повідомляти про їх виявлення за номерами 101 або 102.

Зараз його переведено в 14-у міську лікарню, - повідомили у Харківській міській раді.

Нагадаємо, що 26 листопада близько 13.15 мешканці міста почули кілька вибухів у районі центра міста. Як виявилось згодом, це були звичайні петарди.

comments powered by HyperComments