Звільнений працівник зарізав директора кооперативу

Вівторок, 29 листопада 2016, 18:04
Колегія суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду області погодилася з доводами прокуратури та призначила більш суворе покарання для 60-річного сторожа гаражного кооперативу.
Звільнений працівник зарізав директора кооперативу

Зокрема, апеляційний суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України) та засудив його до 11 років позбавлення волі.
 
Нагадаємо, що влітку 2015 року директор одного з гаражних кооперативів Харкова застав на робочому місті нетверезого охоронця та сказав йому, що він звільнений. Охоронець не погодився з таким рішенням. Він схопив зі столу кухонний ніж та ударив ним 66-річного чоловіка в шию. Від отриманих травм директор помер у лікарні.
 
У грудні 2015 року Червонозаводським районним судом м. Харкова чоловіка засуджено до 8 років позбавлення волі. Проте прокуратура не погодилася з надто м'яким вироком суду та оскаржила його в апеляції.
 
Наразі вирок суду набув чинності, повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Нагадаємо, краснокутський вбивця може отримати 10 років позбавлення волі. Як повідомлялося, біля одного з кафе у с. Пахомівка Краснокутського району він затіяв сварку з відвідувачами. 26-річний парубок намагався припинити сварку.. Він тільки встиг сказати: "Хлопці, не сваріться", як підозрюваний вдарив його кілька разів кулаком в обличчя. Від отриманих травм хлопець помер на місці.

Також нещодавно у Харківській області ще один напад лозівської розбійної групи закінчився зухвалим вбивством старенької жінки.


   

comments powered by HyperComments